Kookworkshop Tapas

Wat leuk! U heeft interesse in één van onze Tapas kookworkshops.   

Een culinaire reis naar Zuid-amerika of het Verre Oosten met verse ingredienten en verfijnde smaken. Een sfeervolle culinaire reis om nooit te vergeten!

Boekt u een culinaire reis naar Zuid-Amerika of het Verre Oosten, dan begint deze hier!

Bij binnenkomst ontvangt u eerst een drankje en een hapje. Daarna even bijkletsen en nemen we samen jullie reisarrangement door.

Tijdens de workshop worden de deelnemers opgedeeld in meerdere groepjes om de gerechten voor te bereiden. Daarna is het tijd om samen gezellig te genieten.

Een drankje tijdens het koken?

Zeker weten! Tijdens onze kookworkshop zijn passie voor koken en gezelligheid een perfecte combinatie met een heerlijk drankje tijdens het koken.

Workshop Streetfood Tapas -Zuid-Amerikaanse keuken

In Zuid-Amerika is de keuken vooral beïnvloed door de Portugezen en Spanjaarden. Door kolonisatie van landen brachten hun eetcultuur mee en werden deze invloeden vermengd met de oorspronkelijk eetgewoonten van Indianen en Inca’s en aangevuld met Afrikaanse invloeden aangedragen door de toenmalige slaven.

Tijdens deze reis maken jullie samen diverse gerechten uit vijf verschillende Zuid-Amerikaanse keukens. Wij beginnen onze reis in Argentinie daarna reizen we door naar Chili, Peru, Brazilie en eindigen we onze culinaire reis in Suriname. Er zullen warme & koude tapas, vis & vlees tapas & vegetarische of vegan tapas bereidt worden.

Streetfood tapas uit de Zuid-Amerikaanse keukens;

Cassave-bakkeljauw, Empanadas, Arroz con leche de coco, Steak chimichurri, Pollo frito a la naranja, Bolas de Yuca, Salpicao, Flan & Picarones. Natuurlijk geserveerd met heerlijke bijgerechten

3,5 uur vanaf  8 personen

Prijs Particulier        67,- pp. incl. 21% btw
Prijs Zakelijk             56,- pp. excl. 21% btw

Contact

Vraag met het formulier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Adres
Urban OUTKA -Zoomers
Zoomstede 19, Gebouw 13-27
3431 HK Nieuwegein

Telefoon 030 227 3195
E-mail info@urbanoutka.nl

    Maak je keuze:

    Aanvullende gegevens:
    Contactpersoon:
    Je ontvangt per mail een prijsindicatie.