Kookworkshops

Nieuwe maatregelen in verband met Covid-19

Wij verzorgen op dit moment kookworkshops voor maximaal 15 personen. Zelf bieden wij schone en hygiënische gelaatschermen en handschoenen aan. Als extra maatregel kunt u zelf zorgen voor een mondkapje. Deze gebruiken wij tijdens de kookworkshop. Tijdens het diner houden we ook rekening met 1,5 meter afstand. Met alle maatregels die wij moeten nemen, zorgen wij uiteraard een voor een gezellige kookavond!

Een culinaire workshop is het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding, klantrelaties, jubileum of afdelingsuitje. Tevens een gezellig uitje voor een familiereünie, vrijgezellenfeestje, verjaardag of vriendendag. Bij Urban OUTKA, verzorgen wij verschillende workshops voor groepen van 8 tot 25 personen.

Onze Kookworkshops

• Surinaams (uit de verschillende Surinaamse keukens)
• Tapas (Zuid-Amerikaanse & Aziatische keuken)
• Puur & Gezond.
• De Crea kookworkshop

Wij hebben aandacht voor, gezond eten, verspilling van voedsel en pure verse ingrediënten tijdens onze kookworkshops.
Daarnaast zijn de kookworkshops op onze locatie ook super te combineren met een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering.

Alle workshops zijn inclusief
Welkomsthapje Per persoon 2 drankjes & Fruitwater Producten
Groepsfoto Kookmaterialen Professionele begeleiding Inclusief Btw

Dranken
Voor bedrijven worden extra bestelde drankjes op basis van nacalculatie berekend en wordt er een factuur achteraf verstuurd. Voor particulieren kunnen extra bestelde drankjes direct per pin afgerekend worden of contant gepast.

Let op! Indien er deelnemers allergieën hebben dan vernemen wij dit graag tijdig, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Tijdens onze kookworkshop zijn passie voor koken en gezelligheid een perfecte combinatie met een heerlijk drankje tijdens het koken.

Tijdens de Kookworkshop worden de deelnemers opgedeeld in meerdere groepjes om de gerechten voor te bereiden. Daarna is het tijd om samen gezellig te genieten. Indien gewenst, kunnen bijna alle gerechten meegenomen worden

Creatieve
Workshops

Surinaamse 
Kookworkshop

Tapas
Kookworkshop

Contact

Vraag met het formulier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Adres
Urban OUTKA -Zoomers
Zoomstede 19, Gebouw 13-27
3431 HK Nieuwegein

Telefoon 030 227 3195
E-mail info@urbanoutka.nl

    Maak je keuze:

    Aanvullende gegevens:
    Contactpersoon:
    Je ontvangt per mail een prijsindicatie.