ExoticTaste Pop-up restaurant

Beleef en proef de Surinaamse gerechten uit onze keuken.

Gek op of zin in authentiek Surinaams eten? Kom dan gezellig een avondje tafelen in ons pop-up restaurant met vrienden, collega's of gezin.

ExoticTaste organiseert regelmatig een Surinaamse pop-up restaurant. Ons pop-up restaurant is geschikt voor 40 personen. Uit onze Surinaamse keuken kunt u genieten van onze authentieke Surinaamse gerechten en een gezellige Surinaamse sfeer!

Wij vragen u de betaling vooraf te doen.
De vooruitbetaling is noodzakelijk vanwege een aantal redenen. Wij zijn niet bij machte het risico te dragen wanneer er mensen niet op komen dagen. De investeringen voor zo’n pop-up restaurant liegen er niet om en mensen zeggen tegenwoordig (onze ervaring) makkelijk af. Dus bij elke no-show is dat echt zonde. Zodra u de reservering geplaatst heeft, ontvangt u daarna een betaalverzoek van ons. Uw reservering is definitief zodra wij de betaling ontvangen hebben. U ontvangt dan ook een bevestiging per mail. Kunt u om een bepaalde reden toch niet aanwezig zijn dan mag u uw reservering cadeau geven aan iemand anders. Wel handig om ons dit te laten weten.

Menu's

De Surinaamse Tafel met een verrassingsmenu 27,50 per persoon 

Laat u aangenaam verrassen door de heerlijke authentieke gerechtjes die onze kok speciaal voor u heeft samengesteld in een 4-gangen verrassingsmenu. Geniet en verwen uw smaakpapillen met een soepje, amuse, vlees, vis of vega en een heerlijk dessert. De vertrouwde klassieke gerechten zult u niet missen.  U krijgt bij dit menu een welkomstdrankje en een viergangendiner.

Sharing Dinner Tapas 25,00 per persoon

Genieten van Surinaamse Tapas.

Deel en geniet samen met je familie, vrienden of collega’s.  Een proeverij met de lekkerste gerechtjes verspreidt over één tafel, verdeeld in voor-, hoofd-, en nagerecht.

Menukaart

Op onze steeds wisselende menukaart staan meerdere kleine gangen, ingedeeld in voor-, hoofd en nagerechtjes. Er is ​ook een ​keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Verder houden wij rekening met dieetwensen zoals een glutenvrij menu en lactosevrije nagerechten. Ook aan ​de ​kinderen hebben wij gedacht en is er voor hun een special​ ​Kids menu!  Alle gerechten worden vers bereidt in eigen keuken en met zorg gepresenteerd.

Locatie pop-up restaurant ExoticTaste

Urban OUTKA-Zonnebaan 18 | 3542 ED | Utrecht Lage-weide

Reserveer hier uw tafel voor een gezellige Surinaamse avond!

Pop-up restaurantdagen van ExoticTaste

Het pop-up restaurant van ExoticTaste is altijd op een vrijdag of zaterdag.

Openingstijden: 17:30 – 22:00. Op de website & Social Media houden wij u op de hoogte van de pop-up restaurantdagen.

In april 2020 zijn dit: zaterdag vrijdag 24 april

Adres
Zonnebaan 18
3542 ED Utrecht

Telefoon
030 227 3195

E-mail
info@urbanoutka.nl

Professioneel

Surinaamse & Aziatische Keuken
Vergader & Trainingslocatie
Incl. Horecagelegenheid

Hartelijk

Gastvrij
Flexibel
Huiskamerconcept

Praktisch

Betaalbaar
Gratis parkeren voor de deur
Goed bereikbaar met het OV

“Heel erg bedankt voor de leuke dag. Iedereen is erg enthousiast over dinsdag:)Nogmaals bedankt voor een super leuke dag en leuke leerzame kookworkshop.”

TEPE

“Via deze weg wil ik u nog even bedanken voor jullie gastvrijheid. Alles was perfect geregeld met lekker eten en drinken!”

Albert Heijn Utrecht

“Onze dag bij Urban OUTKA was zeker geslaagd!”

ICTU Den Haag

“Onze ervaring bij Urban OUTKA is positief. Valleri regelt een heerlijke lunch en biedt genoeg ruimtes aan om te verhuren. De communicatie verloopt soepel. Als opleidingslocatie is het dus zeer geschikt.”

Handtherapie Onderwijs

“Onze ervaring bij Urban OUTKA is positief. Valleri regelt een heerlijke lunch en biedt genoeg ruimtes aan om te verhuren. De communicatie verloopt soepel. Als opleidingslocatie is het dus zeer geschikt.”

Handtherapie Onderwijs

“We hebben genoten van de heerlijke roti’s en lekker pittige sambel erbij. Bedankt!”

Bol.com

“Eten was een groot succes, iedereen vond het erg lekker. Voor sommige collega’s was dit hun eerste kennismaking met Surinaams eten en ze vonden het een geslaagde avond.”

Steunpunt GGZ Utrecht